Hur svårt kan det vara?

Städa sitt hem, hur kan det vara så svårt? Som tur är, tror jag, eller vet jag att jag inte är ensam om att tycka att det är svårt att städa. Ett tag städade jag visserligen rent hemma, men när allt var klart, var allt en enda röra. Jag hade bara flyttat runt alla sakerna. De var torkade och rena, golven var rena, men det var väldigt stökigt. Sedan kom barnen hem, och mannen, och inte blev det mindre stökigt för det. Så hur gör man? Hur svårt kan det vara?

En site för städning av hemmet

Som tur är, finns de flesta svaren på våra problem på nätet. Google har tydligen lyckats samla all information som finns här i världen. Det är en fenomenal idé att låta människor hjälpa andra människor. Jag är ju inte ensam om att ha problem med att städa. Det finns människor som kan städa. De delar med sig av informationen till oss som inte kan det. Så enkelt är det. Enkelt och genialiskt. Siten heter www.städarätt.se. Där kan man till och med läsa sig till hur man går till väga när man städar. Se där – jag kan ju inte vara ensam om att inte kunna städa.

Våra mormödrar lärde sig av sina mammor

Våra mormödrar lärde sig antagligen av sina mödrar, som i sin tur lärde sig av sina mammor, men av någon outgrundlig anledning lärde sig inte våra mödrar av sina mammor, inte heller vi lärde oss av våra mammor. Åtminstone inte jag. Inte så underligt om vi inte kan städa längre. Vem vet, en vacker dag är det en unik kunskap att kunna städa...eller så är det inte det.

7 Aug 2017