Min drömbil

Jag fick frågan häromdagen om vilken min drömbil skulle vara och jag funderade inte särskilt länge innan jag svarade att det nog är en Ford Mustang. Helst en från slutet av 60-talet eftersom det är de som är allra snyggast att se på. Ja, det ska ju vara en som är utrustad med alla de där häftiga extra detaljerna då så att det inte är en standardmodell i såna fall. Drömma går ju an men har man familj så kan det ju vara oklokt att satsa på en amerikanskt muskelbil som inte har särskilt mycket plats. Den får vänta till dess att barnen flugit ut ur boet tror jag!

En realistisk bildröm

Ska man tänka mer praktiskt så är det betydligt bättre att satsa på en ny Peugeot istället, eller en Mercedes om man vill ha lite mer lyxkänsla men ändå har en praktisk bil. Jag vill i alla fall inte ha en Volvo, det är jag rätt säker på. Det är ju ett väldigt bra märke men alla har en sån och jag vill ju inte vara som alla andra. Har kollat hos Jonsson Bil en hel del och jag tror att det lutar mest åt en tripp till dem så att de kan hjälpa mig att hitta det jag behöver. 

Planen för den närmaste framtiden blir nog att kolla på bilar hos Jonsson Bil och sedan köpa mig en modellsats med en Mustang, så kan jag bygga ihop en miniatyr av den bil jag helst vill ha och ha den i hyllan och gå och drömma. 

25 Jan 2017