Mysigt att vara gravid

Att vara gravid är oftast det bästa som finns. I alla fall om man slipper en massa komplikationer. Men för de flesta är det en tid av ren lycka. I takt med att magen växer kan det dock vara svårt att veta vad man ska ha på sig. De kläder man redan har är oftast för små, eller ja de blir för små för man får en stor mage. Det man kan göra då är att kolla in https://sv.lovemilkmaternity.com/. Där finns det nämligen en massa bra gravidkläder. De är snygga, bekväma och det är bra priser. Man vill ju vara fin, inte bara gå runt i mjukisar hela dagarna, eller hur.

Smarta amningskläder

Hos LoveMilk finns det inte bara gravidkläder, utan det finns även amningskläder. Dessa kläder är smarta, för det är bara vika ner, amma och upp igen. Det syns inte att det är "särskilda" kläder heller, utan de går att använda även när man inte ammar. Så bra tycker jag.

Ordna inför nedkomsten

Om det är ert första barn, ägna er dessa 9 månader till att förbereda er. Det är bra att se till att köpa hem allt ni behöver för barnet. Sedan när han eller hon är född är det lite svårt att fixa. Så köp hem barnvagn, skötbord, säng, blöjor, kläder, nappflaskor, nappar och ja allt ni kan tänka er att ni behöver. Det är nästan bättre att ha för mycket än att ha alldeles för lite!

1 May 2019