Sugen på att åka på spa

Jag är så grymt sugen på att åka iväg på spa. Det var bra länge sedan jag kom i väg på något sånt och känner att jag skulle behöva komma iväg lite och bara få vara så att säga. Jag var senast på spa Malmö, men det var som sagt bra länge sedan. Så jag har god lust att leta upp ett bra spa och boka in mig. Det behöver inte vara ett spa i Malmö, jag kan tänka mig att åka en bit, för rätt spa!

Njuta av behandlingar

Det bästa med spa är ju att de ofta har så många olika typer av behandlingar som man kan boka in sig på. Det är massage, ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr och massa annat härligt. Det finns ju även olika varianter av massage och på ett ställe har jag fått bada i lera. Men det är i alla fall ett måste att det spa jag bokar ska ha olika alternativ att välja mellan.

Ett bra spa med många möjligheter

Jag har varit på både bra och mindre bra spa. Jag anser att på ett spa ska det finnas mycket saker att göra. Det ska finnas kalla och varma bassänger, olika typer av duschar, bastu och annat. Det får även gärna finnas olika sektioner med saker att njuta av på själva stället. Sen är det alltid bra när de bjuder på frukt, vatten, juice och sånt. En god middag på kvällen med är ett måste!

24 Jun 2018