Utomhusparty utan risk för regn

Det spelar inte så stor roll om du ska ha ett kalas för ett litet barn, en brakmiddag efter bröllopet eller om du bara vill kunna fira midsommar med dina vänner utomhus. Ska du vara ute i Sverige så får du vara beredd på att det faktiskt kan börja regna när du minst anar det och det finns bara tre olika sätt att hantera det. 

  1. Strunta i det! Bli blöt och låt tårtor och drinkar, smörgåsar och annat få vara fuktigt. Inte det roligaste alternativet eller hur?
  2. Hyr ett partytält! En bra lösning för dig som bor i, eller nära, huvudstaden är att hyra partytält i Stockholm. Då spelar det ingen roll hur mycket det regnar. 
  3. Spring in varje gång det börjar regna. Nej, denna lösning är nog precis lika dålig som den första eller hur? Vem orkar springa in och ut hela tiden? 

Var hittar man såna då? 

Nu har jag ju bara kikat på hyrtält i Stockholm och Uppsala eftersom det var där vi behövde ett senaste gången. Jag kollade online och fick fram en sida för ett företag som heter heter Hyrtältet och vad de sysslar med är ju ingen överraskning! De hyr ut partytält för fest i både Uppsala, Stockholm och orter som ligger i närheten. De kan till och med komma ut och sätta upp det åt er om ni vill, mot en kostnad så klart. Vi ångrade oss inte i alla fall, det regnade! Men inte på oss för vi hade ju tak över huvudet fast vi var utomhus. 

4 Apr 2018